onama

Vilux d.o.o. je osnovan 2001. godine. Osnovne djelatnosti našeg preduzeća su dizajn, priprema za štampu, digitalna, UV i tampon štampa, suvi žig, zlatotisak, hologramska zaštita, te dorada štampanog materijala.

U grafičkoj pripremi radimo kompletan dizajn grafičkih proizvoda sa probnim otiskom i izradom prototipa. Takođe, preuzimamo gotove pripreme u svim grafičkim programima, te radimo print fajlove.

Vilux je specijalizovana štamparija koja je opremljena modernim digitalnim mašinama tipa RICOH PRO C7200 X GRAPHIC ARTS EDITION za štampu iz arka, formata 330x700mm i mogućnošću štampe u koloru, bijelom bojom i lakom, te KONICA MINOLTA za štampu iz arka u A3+ formatu kao i RICOH Aficio za crno-bijelu štampu iz arka u A3+ formatu. Ovakva oprema omogućava da se velikom brzinom, vrlo kvalitetno i povoljno mogu štampati razni grafički proizvodi u malim i srednjim tiražima na svim vrstama papira od 60 do 350 g/m2.

Osnovna prednost naše štamparije u odnosu na druge je u tome što je zaista moguće odmah dobiti otisak, tako da smo ostvarili san dizajnera da vide proizvod brzo, bez većih troškova, što im omogućava i korekciju ukoliko nisu zadovoljni grafičkim rješenjem. Vaši fajlovi doneseni na bilo kojem od digitalnih medija mogu biti odštampani istog dana.

Posebno smo opremljeni za štampu varijabilnih podataka koji se koriste za igre na sreću ili nagradne igre (bingo listići, lutrijski listići, nagradni kuponi, vozne karte, razne ulaznice i sl.).

Pored toga, raspolažemo i sa dvobojnom tampon mašinom koja omogućava štampu na širokom spektru predmeta i materijala (plastika, metal, staklo, keramika, drvo itd.) u jednoj ili više boja. Koristimo boje najboljih svjetskih proizvođača koje, uz primjenu najviših grafičkih standarda omogućavaju postojanost otiska.

Uz to posjedujemo i mašinu za zlatotisak sa kojom možemo štampati hologram, zlatotisak i suvi žig vrhunskog kvaliteta na velikom broju proizvoda i materijala (papir, karton, koža, skaj, razni knjigovezački materijali itd.).

U finalnoj fazi proizvodnje raspolažemo kvalitetnom opremom za doradu grafičkih proizvoda iz našeg proizvodnog programa, koja omogućava sječenje - nož POLAR, savijanje - falc mašina GUK, bigovanje i perforiranje - OM, plastificiranje - MATRIX, broširani uvez - FKS, klamovanje, spiralno uvezivanje itd.

Naš moto je KVALITET I BRZINA!

Kontakt & Info

Adresa:
Ivana Gorana Kovačića 203
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina

Tel: 051/381-540, 051/922-398
Fax: 051/381-071
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme:
Radnim danima od 08 do 16
Subotom od 09 do 13
Nedeljom ne radimo