Opremljeni smo najmodernijim mašinama za digitalnu štampu, tipa RICOH PRO C7200 X GRAPHIC ARTS EDITION za štampu iz arka, formata 330x700mm i mogućnošću štampe u koloru, bijelom bojom i lakom, te KONICA MINOLTA za štampu iz arka u A3+ formatu, kao i RICOH za crno-bijelu štampu iz arka u A3+ formatu.

Ovakva oprema omogućava da se velikom brzinom, vrlo kvalitetno i povoljno mogu štampati razni grafički proizvodi u malim i srednjim tiražima (plakati, leci, flajeri, ulaznice, brošure, knjige, katalozi itd.) na svim vrstama papira od 60 do 350 g/m2.

Vizitkarte, pozivnice

Izrađujemo sve vrste vizitkarti, članskih kartica, pozivnica i sličnih proizvoda u digitalnoj tehnici kao i u kombinaciji sa štampom folijama (zlatotisak) i suvim žigom na svim vrstama kartona od standardnih bijelih do specijalnih u bojama i posebno obrađenih.

Leci, flajeri

Štampamo letke, flajere i slične reklamne materijale na raznim vrstama papira od 60 do 300 gr/m2, jednobojne i višebojne u različitim formatima u obliku listova ili savijenih na razne načine.

Plakati, hengeri, bilbordi

plakati-small

Štampamo plakate i hengere na svim vrstama papira i kartona u dimenzijama do 50 cm širine, dok dužina nije ograničena (npr. plakat B2 - 50x70 cm, 50x100 cm, 50x150 cm...). Uz to štampamo i bilborde u svim dimenzijama na blueback papiru.

Ulaznice, vozne karte

Izrađujemo ulaznice za razne manifestacije sa numeracijom i specijalnom zaštitom sa hologramom, kao i razne vrste voznih karata, jednokratnih i pokaznih na standardnim papirima kao i na samoljepljivim sa specijalnim vrstama numeracije, bar kodom i posebnom hologramskom zaštita.

Diplome, priznanja, zahvalnice

Štampamo diplome za fakultete sa numeracijom, suvim žigom, hologramom kao i dodatke diplomama. Takođe, radimo razne vrste priznanja, zahvalnica i sertifikata u digitalnoj tehnici sa specijalnim ukrašavanjima tehnikom zlatotiska i suvog žiga na standardnim kao i specijalnim vrstama kartona.

Naljepnice, etikete

Izrađujemo naljepnice i etikete na samoljepivim papirima, PVC materijalima, izrezane, narezane (ricane) ili štancane u raznolikim nepravilnim oblicima.

Blokovi, obrasci

Štampamo sve vrste reklamnih blokova povezanih na razne načine (lajmani, broširani, spiralni). Takođe, radimo sve vrste obrazaca na bezdrvnim i samokopirnim papirima.

Katalozi, prospekti

Štampamo kataloge i prospekate na kvalitetnim premaznim mat i sjajnim papirima sa izuzetnim kvalitetom štampe, fotografija i ostalih grafičkih elemenata. Katalozi mogu biti dodatno plastificirani mat ili sjajnom folijom, te oplemenjeni zlatotiskom.

Knjige i brošure

Štampamo sve vrste crno-bijelih i kolor knjiga i brošura na bezdrvnim i premaznim papirima uvezane na razne načine (klamovani, broširani ili tvrdi uvez). Digitalna štampa naročito je pogodna za štampanje raznih stručnih knjiga u boji, pogotovo u manjim tiražima (1 do 500 komada).

Kalendari, rokovnici

Izrađujemo sve vrste stonih i zidnih kalendara na kvalitetnim premaznim papirima povezanih lajsnom ili spiralom. Posebno je pogodno štampanje malih serija kalendara sa specifičnim dizajnom ili vlastitim fotosima konkretne firme. Takođe, radimo rokovnike koji mogu biti spiralno povezani ili u tvrdom povezu i sa podacima konkretne firme.

Razglednice, čestitke

Štampamo razne vrste razglednica sa mogućnošću izrade ''harmonika razglednica'' (veći broj razglednica sastavljenih u jednu). Takođe, radimo čestitke na raznovrsnim specijalnim kartonima sa dodatnim efektima zlatotiska, suvog žiga, izrezanih u oblicima po želji klijenta.

Fascikle, kutije

Vršimo štampu i doradu raznih vrsta kartonskih fascikli i kutija koje dodatno mogu biti oplemenjene zlatotiskom, suvim žigom, plastifikacijom, a digitalna štampa omogućava izuzetno prihvatljive cijene i za manje količine (do 500 komada). Pored toga, radimo i razne vrste specijalnih fascikli u tvrdom povezu (termo skaj, koža, razna knjigovezačka platna) postavljenih specijalnim papirima ili platnima (svila) otisnute zlatotiskom i suvim žigom.

Vrijednosni papiri, varijabilni podaci

U mogućnosti smo da izrađujemo vrijednosne papire na zaštićenim papirima sa vodenim znakom i meliranim vlaknima koji se dodatno zaštićuju štampom specijalnih numeracija, holograma i suvog žiga. Posebno smo opremljeni za štampu varijabilnih podataka koji se koriste za igre na sreću ili nagradne igre (bingo listići, lutrijski listići, nagradni kuponi i sl.)

Papirne kese

Izrađujemo reklamne kese raznih vrsta i veličina sa plastifikacijom i kompletnom doradom. Posebna pogodnost je mogućnost povoljne štampe manjih serija (do 500 komada).

Kontakt & Info

Adresa:
Ivana Gorana Kovačića 203
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina

Tel: 051/381-540, 051/922-398
Fax: 051/381-071
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme:
Radnim danima od 08 do 16
Subotom od 09 do 13
Nedeljom ne radimo