Opremljeni smo digitalnom mašinom za UV štampu - Roland VersaUV LEF 300. Ovo je najmodernija i najbolja mašina u seriji ravnih štampača. Ova mašina nudi vrhunski kvalitet otiska na različitim materijalima, poput PVC, PET, ABS i polikarbonata, kao i mekanih materijala poput TPU, kože i platna, zatim stakla, drveta, metala i tako dalje. Maksimalni format štampe je 330x770mm, a maksimalna visina predmeta je 100mm.

Mašina je idealna za štampu na razne promotivne artikle uključujući olovke, upaljače, privjeske, USB-ove, CD-ove, maske za telefone, personalizovane nagrade, poklone, podmetače, presvlake za laptopove, zatim industrijske dijelove i prototipove i tako dalje. Mogućnosti su praktično neograničene, pa tako štampa može biti napravljena na bilo kakvom trodimenzionalnom predmetu.

LEF-300 ima CMYK (kolor), bijelu boju, kao i mat i glos prozirni lak. Ovakva konfiguracija omogućava štampu na providnim i tamnim materijalima, kao i nanos boje u više slojeva na sam predmet kako bi se kreirali reljefni oblici i postigao zapanjujući kvalitet otiska.

Kako se radi o digitalnom ispisu, moguća je i personalizacija i numeracija na proizvodima, kao i vrlo brza i jeftina izrada probnih uzoraka. 

Olovke, upaljači, privjesci, USB

olovke small

Mogućnost štampe u boji i sa lakom na sve vrste olovaka, upaljača, privjesaka i drugih raznih promotivnih proizvoda od raznih materijala (plastični, drveni, metalni i slično).

ID kartice

id kartica small

Štampamo personalizovane ID kartice u punom koloru. Kartice mogu biti obične plastične, kao i čipovane kartice.

Rokovnici, planeri

rokovnik UV small

Moguća je štampa na raznim knjigovezačkim materijalima, koži i skaju. Moguća je kombinacija UV štampe sa suvim žigom na termostabilnim materijalima.

Maske za telefone

maske za telefon small

Nudimo štampu na maske za telefone prema Vašim željama i Vašem dizajnu. Kreativnost u dizajnu je neograničena, pa se tako mogu naglašavati konture i reljef, a sa segmentnim lakom mogu se dobiti nevjerovatni efekti. Moguća je čak i direktna štampa na telefone, tablete, laptope i druge uređaje.

Razni drugi artikli

razni artikli UV small

Na UV mašini je moguće štampati na raznim materijalima, pa je tako moguće izrađivati proizvode kao što su podmetači za čaše od papira, plastike ili drveta. Takođe, moguće je raditi print na staklu, a postoji mogućnost i štampe na loptice za bingo, kao i čitav niz drugih proizvoda.

Kontakt & Info

Adresa:
Ivana Gorana Kovačića 203
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina

Tel: 051/381-540, 051/922-398
Fax: 051/381-071
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme:
Radnim danima od 08 do 16
Subotom od 09 do 13
Nedeljom ne radimo