Posjedujemo mašinu za zlatotisak sa kojom smo u mogućnosti da štampamo hologram, zlatotisak i suvi žig vrhunskog kvaliteta na velikom broju proizvoda i materijala (papir, karton, koža, skaj, razni knjigovezački materijali itd.).

Hologramska zaštita na razne proizvode

Vršimo štampanje sa komercijalnim hologramskim folijama srebrne i zlatne boje sa raznim strukturama. U mogućnosti smo aplicirati i konkretni znak firme ili određeni tekst u podlogu tako da se pod određenim uglom može vidjeti na otisku što značajno povećava sigurnost od preštampavanja.

Ovu zaštitu najčešće radimo na diplome, ulaznice, vozne karte, razne certifikate, itd. Možemo je dodati i na otiske urađene u offset ili nekoj drugoj tehnici.

Suvi žig - blindruk

Vršimo izradu ispupčenog (embosirani) i udubljenog suvog žiga na razne materijale (papir, karton, skaj, koža, razni knjigovezački, plastični i drugi materijali). Ova tehnika omogućava reljefni prikaz logotipa ili traženog teksta.

Proizvodi na koje se štampa ovom tehnikom su: vizit karte, memorandumi, pozivnice, čestitke, diplome, priznanja, etikete, naljepnice, korice za knjige, rokovnici, fascikle, privjesci, futrole, novčanici i razni drugi reklamni artikli.

Zlatotisak

Štampamo sa zlatnom, srebrnom i folijama u boji na razne materijale (papir, karton, skaj, koža, razni knjigovezački, plastični i drugi materijali). Ova tehnika pored estetskog značaja, grafičkom proizvodu daje i određeni nivo zaštite od potencijalnog kopiranja, a sam otisak je vrhunskog kvaliteta i izuzetno je dugotrajan.

Proizvodi koji se kompletno ili dodatno štampaju ovom tehnikom su: vizit karte, memorandumi, pozivnice, čestitke, diplome, priznanja, etikete, naljepnice, korice za knjige, rokovnici, fascikle, privjesci, futrole, novčanici i razni drugi reklamni artikli.

Kontakt & Info

Adresa:
Ivana Gorana Kovačića 203
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina

Tel: 051/381-540, 051/922-398
Fax: 051/381-071
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vrijeme:
Radnim danima od 08 do 16
Subotom od 09 do 13
Nedeljom ne radimo